VI TILBYDER

Tøj, sko og accessories fra eksklusive mærker? Vi har det hos TASTE

Hos TASTE kan du finde et stort udvalg af modetøj, sko og accessories til damer fra eksklusive mærker. Vi forhandler dametøj i høj kvalitet, med bæredygtighed for øje.

I vores sortiment finder du et smagfuldt udvalg til dit klædeskab fra blandt andet tøjmærkerne PBO, Heartmade, Dea Kudibal, DAY, Bitte Kai Rand og mange flere. Vi har udvalgt de lækreste varer hos de mest eksklusive tøjmærker, hvor kvaliteten er vægtet højest.

Vores sortiment dækker over alt lige fra kjoler, strik, accessories, sko, jakker, underdele og mere, alle udvalgt specifikt med kvalitet og bæredygtighed for øje. Vi ønsker at vores kunder kan købe tøj der klæder og glæder dem i en lang årrække, hvorfor kvalitet og eksklusivitet er i højsædet. For tøjet skal både sidde godt nu og om mange år, og se lige så godt ud som den dag det blev købt.

Modetøj til kvinder her hos os

Vi har specialiseret os i at tilbyde det mest eksklusive modetøj til kvinder, der er stilbevidste og ønsker et bredt udvalg af fashion og styles såvel klassiske og tidløse som moderne og trendy. Vi går aldrig på kompromis med kvalitet, og vælger gerne unikke tøjdesigns til for at give vores stilbevidste kunder mulighed for at stå ud blandt andre.

Se vores store udvalg af tøj i høj kvalitet og bliv inspireret til en udvidelse af garderoben. Om du mangler en ny bluse, et par bukser eller en fin silkekjole, så kan vi tilbyde en eksklusiv forøgelse til garderoben. Måske trænger du til at få piftet dit allerede super trendy sæt op til de specielle begivenheder? Så kan vi ligeledes tilbyde både fodtøj og accessories til at udgøre de sidste touch i dit outfit.

Kig også forbi vores nyheder og bliv klogere på sæsonens hotteste trends. Vi sørger for altid at udvide sortimentet når de nye kollektioner lander, så du altid kan finde det nyeste modetøj til kvinder. Det betyder selvfølgelig også at vi skal have gjort plads på hylderne, derfor har vi altid et stort udvalg af modetøj til kvinder på tilbud, hvor du kan gøre et godt køb. Se vores udsalgsvarer her, og kig forbi jævnligt for at gøre et kup.

Køb kvalitetsrigt og eksklusivt modetøj med god samvittighed

Hos TASTE går vi desuden ind for mode med mening. Dette afspejles også i vores udvalg af produkter fra tøjproducenter, som ligeledes stræber efter at skabe tøj med bæredygtige designs. Vi udvælger derfor nøje tøj og accessories til vores sortiment, ud fra hvordan tøjet produceres, hvilke materialer tøjet fremstilles af, samt hvordan både dyr og mennesker har det i produktionen.

Vi har oprettet en blog hvor vi skriver om vores valg af tøjproducenter, materialer og bæredygtige designs. Her kommer vi ind på hvorfor vi vælger bæredygtighed og kvalitetsrige materialer til vores udvalg af modetøj og accessories til kvinder. Ved aktivt at tilvælge produkter og tøjproducenter udfra vores værdier om bæredygtige tøjdesigns sørger vi for, at du med god samvittighed kan købe tøj i høj kvalitet fra eksklusive mærker hos TASTE. Følg med på bloggen, eller læs her omkring vores overordnede værdier.

Skulle du have spørgsmål til mål, materialer, tøjpleje eller vask vil vi med glæde hjælpe. Du er altid velkommen til at kontakte os enten telefonisk eller via mail. Vi har også en fysisk butik i Ry, hvor du altid vil blive mødt med et smil. Butikken i Ry oser af hygge og du vil have mulighed for at få en dedikeret og personlig vejledning. Vi glæder os til at se jer.

 

Følg os på: INSTAGRAM & FACEBOOK.