Lidt om TASTE

Taste - Mode med mening

Velkommen til vores webshop

 

TASTE er en tøjbutik, billigende i den hyggelige by Ry. Vi udbyder et bredt udvalg af lækre styles fra diverse danske og internationale brands. 

Vi ynder at bruge ordsproget "køb lidt, men godt".

I butikken finder du blandt andet accessoires som bæredygtige smykker, silketørklæder og diverse hårpynt. Vi tilbyder alt fra sokker til lingeri, overgangsjakker og sommersandaler.

Vores vision er at tilbyde dig holdbart tøj i god kvalitet, så det kan blive elsket og brugt igen og igen.

Kom og giv et kig i butikken eller på vores sociale medier, Instagram og Facebook hvor vi viser tøjet frem og giver gode tips.

 


Et smagfuldt udvalg til dit klædeskab

Tøj, sko og accessories fra eksklusive mærker? Vi har det hos TASTE

 

Hos TASTE kan du finde et stort udvalg af modetøj, sko og accessories til damer fra eksklusive mærker. Vi forhandler dametøj i høj kvalitet, med bæredygtighed for øje.

I vores sortiment finder du fra blandt andet tøjmærkerne PBO, Heartmade, Dea Kudibal, DAY, Bitte Kai Rand, Juicy Couture og mange flere. Vi har udvalgt de lækreste varer hos de mest eksklusive tøjmærker, hvor kvaliteten er vægtet højest. Vores sortiment dækker over alt lige fra kjoler, strik, accessories, sko, jakker, underdele og mere.

Vi ønsker at vores kunder kan købe tøj der klæder og glæder dem i en lang årrække, hvorfor kvalitet og eksklusivitet er i højsædet. For tøjet skal både sidde godt nu og om mange år, og se lige så godt ud som den dag det blev købt.

 


Over 17 år modeerfaring

 

Modetøj til kvinder her hos os

Vi har specialiseret os i at tilbyde det mest eksklusive modetøj til kvinder, der er stilbevidste og ønsker et bredt udvalg af fashion og styles såvel klassiske og tidløse som moderne og trendy. Vi går aldrig på kompromis med kvalitet, og vælger gerne unikke tøjdesigns til for at give vores stilbevidste kunder mulighed for at stå ud blandt andre.

Se vores store udvalg af tøj i høj kvalitet og bliv inspireret til en udvidelse af garderoben. Om du mangler en ny bluse, et par bukser eller en fin silkekjole, så kan vi tilbyde en eksklusiv forøgelse til garderoben. Måske trænger du til at få piftet dit allerede super trendy sæt op til de specielle begivenheder? Så kan vi ligeledes tilbyde både fodtøj og accessories til at udgøre de sidste touch i dit outfit.

Kig også forbi vores nyheder og bliv klogere på sæsonens hotteste trends. Vi sørger for altid at udvide sortimentet når de nye kollektioner lander, så du altid kan finde det nyeste modetøj til kvinder. Det betyder selvfølgelig også at vi skal have gjort plads på hylderne, derfor har vi altid et stort udvalg af modetøj til kvinder på tilbud, hvor du kan gøre et godt køb. Se vores udsalgsvarer her, og kig forbi jævnligt for at gøre et kup.

 


Vores værdier

 

Køb kvalitetsrigt og eksklusivt modetøj med god samvittighed

Hos TASTE går vi desuden ind for mode med mening. Dette afspejles også i vores udvalg af produkter fra tøjproducenter, som ligeledes stræber efter at skabe tøj med bæredygtige designs. Vi udvælger derfor nøje tøj og accessories til vores sortiment, ud fra hvordan tøjet produceres, hvilke materialer tøjet fremstilles af, samt hvordan både dyr og mennesker har det i produktionen.

Vi har oprettet en blog hvor vi skriver om vores valg af tøjproducenter, materialer og bæredygtige designs. Her kommer vi ind på hvorfor vi vælger bæredygtighed og kvalitetsrige materialer til vores udvalg af modetøj og accessories til kvinder. Ved aktivt at tilvælge produkter og tøjproducenter udfra vores værdier om bæredygtige tøjdesigns sørger vi for, at du med god samvittighed kan købe tøj i høj kvalitet fra eksklusive mærker hos TASTE. Følg med på bloggen, eller læs her omkring vores overordnede værdier.

Skulle du have spørgsmål til mål, materialer, tøjpleje eller vask vil vi med glæde hjælpe. Du er altid velkommen til at kontakte os enten telefonisk eller via mail. Vi har også en fysisk butik i Ry, hvor du altid vil blive mødt med et smil. Butikken i Ry oser af hygge og du vil have mulighed for at få en dedikeret og personlig vejledning. Vi glæder os til at se jer.

 

Følg os på: INSTAGRAM & FACEBOOK.

 


 

 

TASTE blev en realitet i august 2005. I en del år havde jeg gået hjemme og passet mine to dejlige børn. Lysten til at opleve noget nyt blomstrede og ideen til TASTE opstod, fordi jeg simpelthen savnede en butik med et sortiment, som jeg selv havde lyst til at købe. Af stiltype er jeg selv til den klassiske og stilrene. En masse spørgsmål og ideer formede sig.

Måske var det ikke nødvendigt at drage udenbys for at købe tøj og handel lokalt er jo godt! Skulle jeg gøre noget helt vildt og åbne min egen butik? Modebranchen var jo ikke ny for mig, for jeg havde i mange år kørt på landevejene som sælger til modebutikker både i Danmark og Sverige.

Når alt var tænkt og sagt højt var der ikke langt fra tanke til handling og før jeg fik set mig om, var TASTE en realitet. Jeg valgte navnet TASTE fordi det betyder smag - min smag og den afspejles både i mit valg af kollektioner og butikkens indretning. TASTE er indrettet med gamle møbler og nips fra min mormor og morfars hjem. Disken har været min oldefars skrivebord.

TASTE er min passion - en del af min sjæl, en del af mig og et sted jeg ganske enkelt elsker at være. I 2009/10 blev jeg ramt af brystkræft og var tæt på at måtte "slippe" TASTE. Det var min søde mand, min mor og mit altid loyale personale der sammen "reddede" mig og min butik - for mig en stor og rørende oplevelse. Jeg er dem alle dybt taknemmelig af hele mit hjerte over, at jeg i dag kan føre min drøm videre. 

Hos TASTE er det mit ønske, at du som kunde føler dig hjemme. Jeg er her for at skærpe din bevidsthed om typen du er og for, at vise dig hvordan du fremhæver din egen personlige stil. "Moden skifter - stil er for evigt" sagde modeskaberen Coco Chanell engang .

Uanset om det gælder en silkebluse, en lækker uldjakke, en flot skål eller en anderledes pude til dit hjem - så vil jeg være glad for, at kunne hjælpe dig. Håber du kigger ind i min lille butik. Jeg glæder mig til at møde dig.

 

TASTE
Skanderborgvej 8,
8680 Ry
 

Uanset hvad du søger, står vi klar til at hjælpe dig i din søgen både online og i butikken.

 

Kærligst

Susanne